Oeps, je lijkt een niet-ondersteunde browser te gebruiken...

Verouderde browsers kunnen uw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.

NV Vlaeminck Metaalbewerking

Over Vlaeminck Metaalbewerking

Een echt familiebedrijf

In 1968 kocht André Vlaeminck zijn eerste draaibank en legde zo de basis van een bloeiend bedrijf. Het werk kwam vlot binnen en de veranda die diende als atelier werd al snel te klein. Achter het huis werd extra werkruimte voorzien.

Het verhaal achter Vlaeminck Metaalbewerking

In 1978 kwamen er 2 zonen van André , Filip en Peter de zaak versterken. In 1980 kocht André als één van de eersten in Vlaanderen een CNC draaibank. De zaak floreerde en in 1996 beslisten de nieuwe zaakvoerders het bedrijf te verhuizen naar een grotere site in het Industriepark te Beernem.

In 2020 werd er een tweede maal een hal bijgebouwd om het groeiend aantal machines te kunnen blijven onderbrengen.

Waarom kiezen voor Vlaeminck metaalbewerking?

Door de jarenlange opgebouwde ervaring kunnen wij samen met de klant zoeken naar de beste oplossing qua productiemethode en afwerking. Door het familiaal karakter van ons bedrijf heeft u een vast aanspreekpunt voor offertes, opvolging en nazorg.

Middelgroot en klein seriewerk

Stukwerk & prototypes


 

Herstellingen


 

Heb je nood aan advies? Laat dan zeker van je horen, we gaan graag in gesprek.

Industriepark Noord 15
8730 Beernem
BE 0428.373.675

Contact